Uspješan kraj godine za KK DOŠK!

Foto: Nino Matić

I ovaj izvještaj s košarkaške utakmice DOŠK-a kao i prošli put stane u nekoliko rečenica. Zaostala utakmica 3. kola DOŠK- u donijela je lagani trening u hladnoj drniškoj dvorani. Momčad Metkovića se zaista potvrdila kao najlošija u ligi. Rezultat sve govori, 106:62 za lijep kraj godine za DOŠK. Sama utakmica je kasnila jer se gostima iz Metkovića pokvario autobus, pa je utakmica započela s više od sat vremena zakašnjenja i sve skupa nije moglo bolje ni završiti za goste iz Metkovića. O utakmici se zaista nema što puno reći osim, da su svi igrači dobili minutažu te da je DOŠK- a jako dobro služio vanjski šut. Najviše koševa postigao je na kraju Marko Pavelić- 20. Sad slijedi stanka u natjecanju B-1 lige jug, a nastavak je krajem siječnja. DOŠK je na omjeru 3 pobjede i 2 poraza, oba gostujuća ( Dražen Petrović, Diplomus Split).

Spomenut ćemo još na kraju i uspjeh mlađih kadeta koji su pobjedom u Šibeniku nakon produžetaka 68:59 zasjeli na 1. mjesto ljestvice. Mladi DOŠK-ovci su uspjeli nadoknaditi 18 koševa zaostatka početkom posljednje četvrtine na krilima sjajnog Juraja Pleadina koji u tom periodu postiže čak 32 od ukupno svoja 43 koša na utakmici.

A za sjajan kraj godine pobrinuli su se i veterani kluba koji su osvojili turnir u Makarskoj u organizaciji KK Amfora. DOŠK se natjecao kao i svaki put dosada na turnirima u kategoriji + 35.

Savršen vikend za DOŠK začinile su i djevojčice trenerice Marte Perlić u V. kolu lige za dječake i djevojčice (2004 g. i mlađi), koje su u Šibeniku slavile protiv dječaka iz KK Jolly rezultatom 54:41.

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

 

Odgovori