Uskršnji doručci diljem Šibensko-kninske županije

 • DRNIŠ
  Turistička zajednica Grada Drniša priprema Uskršnji doručak za ponedjeljak, 28. ožujka. Pokrovitelj je Pučko otvoreno učilište, a generalni pokrovitelj Grad Drniš. Najavljen je nastup Gradskog puhačkog orkestra. Uskršnji doručak održat će se u hotelu ‘Park’ s početkom u 10 sati.
 • ŠIBENIK
  Turistička zajednica grada Šibenika tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak organizira Uskrsni doručak na Trgu Pavla Šubića I, od 11.00 sati. Ovo je dvanaesti po redu doručak u zajedničkoj organizaciji s Udruženjem obrtnika Šibenik – cehom ugostitelja. Budnicu Šibenske narodne glazbe predvodit će Šibenska gradska straža, a povorka kreće s Poljane u 10 sati i 55 minuta. U programu će sudjelovati Etno igraonica ‘Balarin’, Dječji zbor ‘Cvrčak’, Kulturna udruga ‘Šibenske šuštine’ i klapa Sebenico. Za bogat blagdanski stol zadužen je Ceh ugostitelja, pripremat će mega fritaju, koja će uz ostale uskrsne delicije biti glavna gastroatrakcija.
 • VODICE
  Doručak na otvorenom na Uskršnji ponedjeljak organizira i Turistička zajednica Grada Vodica. Doručak tradicionalno poslužuju žene odjevene u vodičke narodne nošnje. Sudjeluju folklorne skupine iz okolnih mjesta, pjevaju dalmatinske klape, poslužuju se domaće fritule i kroštule. Doručak počinje u 10:00 sati na Trgu dr. F. Tuđmana, a u suradnji sa LAG-om More 249 i ove godine će se održati sajam domaćih proizvoda.
 • ROGOZNICA
  Tradicionalni Uskrsni doručak u Rogoznici održat će se u nedjelju na sam Uskrs 27. ožujka, s početkom u 11 sati i 30 minuta. Uskrsni doručak organizira rogoznička Turistička zajednica.
 • SKRADIN
  Tradicionalni Uskršnji doručak održat će se i ove godine u Skradinu i to u nedjelju na sam Uskrs od 12 sati i 30 minuta na trgu kneza Domagoja. U 10 sati skradinska gradska limena glazba će prodefilirati kroz grad, dok je u 11.00 sati sv. Misa nakon koje su svi pozvani na trg na druženje.

FOTO: ARHIVA RADIO DRNISA

Odgovori