Sutra svi na 4. Promina Trek!

Sve je spremno za 4. Promina Trek, drugo kolo Dalmatinske Trail Lige koje će se sutra održati u Drnišu i na Promini.

Start utrke je na Poljani a cilj kod Planinarskog doma. Okupljanje na Poljani započinje već od 8 sati ujutro a start prve utke je u 09:20.

Prijave su nadmašile sva očekivanja, čak 450 trkača sutra će biti na Promini – kazao nam je Nikola Perlić direktor utrke Promina Trek.

Tri su staze. Za izletnike, šetače i obitelji sa djecom je staza Špilja Liluša duga 10 kilometara, staza Mali točak duga 20 kilometara je za rekreativce a staza od 30 kilometara Veliki točak za trkače profesionalce.

Staze su u potpunosti označene zastavicama, strelicama na križanjima te trakama koje služe u svrhu bolje orijentacije.

Uz staze će biti volonteri koji će bilježiti prolaske trkača te na četiri mjesta nuditi okrjepu u obliku napitaka i hrane.

Najbolje plasiranim natjecateljima u svim kategorijama oko 14.30 sati biti će uručene prigodne nagrade suvenir ‘Kamena Promina’ Milanke Pranić, medalje i ‘Drniška košara’ – pletena torba sa drniškim pršutom, vinom, sirom, rakijom i knjigom kroničara Drniša Đure Perlića.

Pozivaju se svi građani sa šireg drniškog područja da sudjeluju na 4. Promina Treku, barem da se prošeću Prominom i da bodre trkače.