INFO
: Od ponedjeljka do petka u 14 sati donosimo Dnevnik Radio Drniša
: Slušajte Internet streaming Radio Drniša 24 sata dnevno
: Posjetite našu Facebook stranicu na www.facebook.com/radiodrnis
: Marketing Radio Drniša - tel: 022-888-080; marketing @ radiodrnis.hr

Scorpions - Return to forever

scorpions-return-to-foreverNakon što su se predomislili i odustali od umirovljena, te najavili planove vezane uz novi album i slavljeničku turneju, njemački hard rockeri sada su polako počeli otkrivati detalje nadolazećeg izdanja.
18. studijski album nosit će naziv "Return To Forever", a biti objavljen 20. veljače za Sony u pet različitih formata (Standard CD, Deluxe Edition, LP, Limited Collector's Box, te kao digital download).
Scorpionsi su snimili devetnaest novih pjesama, od kojih će se njih dvanaest nalaziti na standardnoj verziji, dok će Deluxe Edition imati četiri dodatne. Za prvi singl odabrana je pjesma "We Built This House" koja će biti dostupna putem iTunesa i Amazon mp3.
Prije izlaska novog albuma Scorpions će se pojaviti na velikom ekranu, s obzirom da je poznata filmašica Katja von Garnier, koja ih je pratila osamnaest mjeseci tijekom "Final Sting" turneje, snimila film "Forever A Day". A kratko nakon izlaska albuma Scorpions idu na "50th Anniversary – World Tour 2015/2016" za koju je trenutno potvrđeno 30-ak koncerata, među njima Milano i Trst sredinom studenog iduće godine kao najizglednije destinacije hrvatskih fanova.

Izvor: Muzika.hr

Tema dana

 

Facebook