INFO
: Od ponedjeljka do petka u 14 sati donosimo Dnevnik Radio Drniša
: Slušajte Internet streaming Radio Drniša 24 sata dnevno
: Posjetite našu Facebook stranicu na www.facebook.com/radiodrnis
: Marketing Radio Drniša - tel: 022-888-080; marketing @ radiodrnis.hr

Imagine Dragons - Smoke + Mirrors

imagine-dragons-smoke-mirrors

Iščekivano novo studijsko izdanje rockera iz Las Vegasa – četvorke Imagine Dragons, ugledalo je svjetlo dana!

Tri godine nakon iznimno uspješnog prvijenca „Night Visions" i rasprodanih turneja diljem svijeta, skupina Imagine Dragons, predvođena karizmatičnim Danom Reynoldsom, nam predstavlja svoj novi album, naziva „Smoke + Mirrors"!

Četvorka je kreativni proces stvaranja novih pjesama započela ubrzo po objavi prvijenca, za vrijeme velike svjetske turneje u sklopu koje su promovirali spomenuti album. Postepeno su pisali tekstove, stvarali glazbu i demo-snimke, da bi po završetku turneje odmah ušli u svoj kućni studio i krenuli sa snimanjem novih pjesama.

Najavni singl novog albuma stigao je u obliku pjesme „I Bet My Life" krajem listopada prošle godine, popraćen i videospotom koji trenutno broji više od 13 milijuna YouTube/VEVO pregleda: http://youtu.be/4ht80uzIhNs. Dan Reynolds tada je u jednom od intervjua otkrio kako pjesma govori o njegovom odnosu s roditeljima te njome slavi njihovu zajedničku povezanost.

Bliže datumu izlaska albuma, četvorka je postepeno predstavila još dvije pjesme – „Gold" (video: http://youtu.be/Rl3ELiPXFRo), kao i najnoviji singl „Shots", koji je premijerno izveden 9. veljače uživo u Las Vegasu (video: http://youtu.be/8_kPbOziQTg), a upravo je ta live-izvedba poslužila i kao 4-minutna TV oglašivačka poruka, koja je u realnom vremenu prikazana u vrijeme TV prijenosa dodjele nagrada The Grammy!

Produkcijom novog albuma skupina Imagine Dragons bavila se samostalno, uz pomoć britanskog producenta Alexa da Kida (Dr. Dre, Eminem...), koji je s njima ranije surađivao u singlu „Radioactive".

Tema dana

 

Facebook