INFO
: Od ponedjeljka do petka u 14 sati donosimo Dnevnik Radio Drniša
: Slušajte Internet streaming Radio Drniša 24 sata dnevno
: Posjetite našu Facebook stranicu na www.facebook.com/radiodrnis
: Marketing Radio Drniša - tel: 022-888-080; marketing @ radiodrnis.hr

Županija subvencionira troškove gospodarskim subjektima

Šibensko-kninska županija raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2018. godini. Sukladno Javnom pozivu, subvencije se dodjeljuju gospodarskim subjektima za sljedeće namjene: marketinške aktivnosti za troškove: izrade promidžbenog materijala (izrada web stranice, letci, reklame, brošure i vizitkarte); stručno osposobljavanje i usavršavanje, osim troškova studija i redovnog školovanja; kupnja dugotrajne imovine za osnovnu djelatnost i to u obliku prava (poslovni softver) i stvari (strojevi, uređaji i oprema) ukoliko su nabavljeni za korištenje u poslovanju.

Obrasci zahtjeva za dodjelu subvencije za 2018. godinu mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službenih Internet stranica Šibensko-kninske županije

Korisnici subvencije mogu biti: obrti, društva s ograničenom odgovornošću koja zapošljavaju prosječno godišnje manje od 250 radnika i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije, čiji su vlasnici odnosno osnivači fizičke osobe, nemaju duga prema državi i imaju najmanje jednog zaposlenog.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 15. svibnja 2018. godine.

Dodatne informacije vezane za Javni poziv mogu se dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na brojevima telefona: 022/460-708 i 022/460-737.

Najčitanije

Facebook