INFO
: Od ponedjeljka do petka u 14 sati donosimo Dnevnik Radio Drniša
: Slušajte Internet streaming Radio Drniša 24 sata dnevno
: Posjetite našu Facebook stranicu na www.facebook.com/radiodrnis
: Marketing Radio Drniša - tel: 022-888-080; marketing @ radiodrnis.hr

UNPLUGGED FESTIVAL STIŽE U ŠIBENIK!

Dva dana čistog glazbenog savršenstva „bez struje", 21. i 22.7. stiže u Šibenik, na Tvrđavu sv. Mihovila, gdje će Goran Bare & Neno Belan okruniti presjek svojih karijera!

Pune četiri godine od posljednjeg koncerta ondje, Bare i Majke po prvi puta dolaze u Šibenik kako bi album "Teške boje" izveli u unplugged verziji. Uz izvedbu pjesama s posljednjeg albuma, izvest će i presjek najboljih ostvarenja dosadašnje karijere.
Zovu ga legendom, karizmatikom, najvećim rock glazbenikom na brdovitom Balkanu, pjesnikom neuništive karizme, rijetkom istinom, velikim umjetnikom... On i je sve to, ali prije svega je čovjek. Nekad drag i nježan, nekad pomalo luckast...Kao i svi mi.
Iza njega je iznimno duga i turbulentna karijera, s usponima i padovima, ali nakon 30 godina velikog rada, desetak albuma od kojih je svaki dobio svoj kutak povijesti i mnogobrojnih hitova koji su, i nakon tri destljeća, pjevani i slušani s istom emocijom,on je i dalje broj jedan rock glazbenik ovih prostora i šire.
Rock legenda Bare sa svojim Majkama dolazi prirediti veliki rock spektakl, na šibensku Tvrđavu sv. Mihovil 22.7.

Neno Belan zvuči bolje nego ikada! A presjek kompletnog 30.godišnjeg rada, u posebnim, za tu priliku napravljenim aranžmanima, s još 11 vrhunskih glazbenika, izvest će upravo na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici.
Na repertoaru će se naći i neke dodatne pjesme koje inace nemaju običaj svirati u standardnoj električnoj varijanti, te će svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.

Uz najveće hitove Nene Belana & Orkestra i Gorana Bare & Majki, publika će moći uživati upravo na šibenskoj Tvrđavi, u četvrtak i petak, 21. I 22. 07. 2016. s početkom u 21h.

Ulaznice za koncert u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima, Croatia Ticket, na blagajnama Tvrđave sv.Mihovila i Tvrđavi Barone.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. VIP ulaznica iznosi 150 kuna, dok je na dan koncerta 180 kuna.

Tema dana

 

Facebook