INFO
: Od ponedjeljka do petka u 14 sati donosimo Dnevnik Radio Drniša
: Slušajte Internet streaming Radio Drniša 24 sata dnevno
: Posjetite našu Facebook stranicu na www.facebook.com/radiodrnis
: Marketing Radio Drniša - tel: 022-888-080; marketing @ radiodrnis.hr

Raspored za INmusic 2016.

Zahvaljujući velikom interesu te mnogo upita vezanih uz kupnju dnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine izlazi u susret publici te su jednodnevne ulaznice već sada u prodaji.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) u prodaju su puštene prije tjedan dana te se mogu kupiti isključivo preko službenog INmusicovog webshopa. Ako ne budu rasprodane, bit će dostupne i na blagajni festivala. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena.

Dnevne ulaznice sjajna su prilika za sve posjetitelje koji ne mogu prisustvovati na sva tri dana festivala, a željeli bi vidjeti neke od najavljenih izvođača koji će ovog ljeta nastupiti na 11. izdanju INmusica. Kupce jednodnevnih ulaznica moli se da, ovisno o glazbenim preferencijama, točno utvrde koji dan festivala im je najdraži, odnosno koji dan žele posjetiti festival s obzirom na to da dnevna ulaznica vrijedi isključivo za dan za koji je kupljena. Primjerice, ulaznica kupljena za prvi dan festivala nije važeća za drugi ili treći dan. U skladu s početkom prodaje dnevnih ulaznica, INmusic festival objavio je i raspored dosad objavljenih izvođača po danima:

  • PRVI DAN FESTIVALA - Ponedjeljak, 20. lipnja: Gutterdämmerung ft. Henry Rollins, Jake Bugg, The Coral, Django Django, Pennywise, Monoswezi, FùGù MANGO, The Bambi Molesters, Chui, INteatar: Münchhausen (Vilim Matula).
  • DRUGI DAN FESTIVALA - Utorak, 21. lipnja: Florence + The Machine, Skunk Anansie, The Heavy, Kawasaki 3p, Orkesta Mendoza, My Baby, Gretta, INteatar: Dream of Life (Senka Bulić).
  • TREĆI DAN FESTIVALA - Srijeda, 22. lipnja: PJ Harvey, The Kooks, Wilco, Yeasayer, Pat Thomas & The. Kwashibu Area Band, Shearwater, Gustafi, Žen, INteatar: Međuigre 0-24 (Zijah Sokolović).

Uz niz najaktualnijih suvremenih svjetskih i domaćih glazbenih imena, INmusic festival je otkrio i da dovodi pobjednike britanskog natječaja "All About The Music", grupu The Haze. The Haze je energičan mladi rock-bend iz Liverpoola. Pri sviranju se igraju s vatrom na način koji se rijetko viđa u žanrovima današenjeg modernog rocka. Zvuče kao da su odabrali najsnažnije riffove The Stoogesa te ih iskombinirali s melodijama karakterističnima za kasniju karijeru velikih The Beatlesa.

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su preko službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ troškovi transakcije) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije).

Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo preko webshopa.

U tijeku su i posebne akcije festivalskih partnera: Ako se pri plaćanju naloga za festivalske ulaznice u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske ugovori MasterCard® contactless prepaid kartica OTP banke (bez članarine i upisnine), OTP banka poklanja 50 kuna pologa. Ponuda je ograničena te traje do 31. svibnja.

Tema dana

 

Facebook