JAVNI POZIV: Radio postaja Drniš organizira ‘Advent u Drnišu 2018.’

Odbrojavanje dana do Božića je započelo. Stiglo nam je, za mnoge, najljepše doba godine. U zraku je blagdanska čarolija. Prve lampice se pale, a uskoro ćemo upaliti i prvu adventsku svijeću.
Radio postaja Drniš organizira ‘Advent u Drnišu 2018.’ u vremenu do 21. do 23. prosinca 2018. godine na glavnom gradskom trgu u Drnišu – Poljani.

Trodnevni program krasiti će blagdanske kućice sa bogatom ugostiteljskom ponudom, koncerti dječjih zborova, podjela poklona djeci od Djeda Božićnjaka, te svirka uživo.
Sve to ove godine bit će dio blagdanskog dekora i našeg grada, kao uvertira u najljepši blagdan u godini …

Božić su nada, mir, radost i ljubav. Zajedno probudimo duh Božića u Drnišu.

I zato:

Radio postaja Drniš d.o.o. dana 28. studenog 2018. godine objavljuje:

JAVNI POZIV
za iskaz interesa za manifestaciju ‘ADVENT U DRNIŠU 2018.’

1. Radio postaja Drniš d.o.o. poziva zainteresirane pravne i fizičke osobe sa područja Grada Drniša za obavljanje ugostiteljske i/ili trgovačke djelatnosti da iskažu interes za sudjelovanje na manifestaciji „ADVENT U DRNIŠU 2018.“.

2. Mjesto održavanja manifestacije je gradski trg Poljana u Drnišu. Riječ je o trodnevnom programu koji će se održati u vremenuod 21. do 23. prosinca 2018. godine.
Radno vrijeme manifestacije je od 17.00 do 23.00 sata.
Zainteresirani bi izlagali/prodavali proizvode u drvenim kućicama s osiguranim strujnim priključkom.Na raspolaganju je pet drvenih kućica, od čega tri su veličine 245×160, dvije su veličine 300×198.
Radio postaja Drniš d.o.o., kućice ustupa bez naplate.

3. Uvjeti sudjelovanja:
Sudjelovati mogu ponuditelji koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt ili tvrtku ili su članovi udruge koja u svom statutu ima registriranu prodajnu djelatnost te slijedom toga mogu izdavati račune i provoditi fiskalizaciju.

4. Prijavitelj – ugostitelj koji će izlagati na ovoj manifestaciji uz redovnu ponudu pića mora ponuditi kuhano vino, čaj s rumom, domaće rakije, kobasice i sl.
Prijavitelji – kućna radinost, obrti, tvrtke, obiteljska poljoprivredna gospodarstva u ponudi trebaju sadržavatitradicijske suvenire, božićne ukrase, od slastica fritule, uštipke, kroštule i sl.

5. Odabrani ponuditelj dužan je čitavo vrijeme trajanja manifestacije stvarno pružati prigodnu ponudu koja je bila odlučna za odabir po ovom javnom pozivu.
Radio postaja Drniš d.o.o. ima pravo nadzora, te u slučaju uočavanja nepoštivanja obveze zatražiti od odabranog ponuditelja da isto otkloni.

6. Svi korisnici kućica su obvezni pridržavati se radnog vremena, te propisa o javnom redu i miru, polazeći od posebnosti ove manifestacije i prigode.

7. Izbor ponuditelja izvršiti će Radio postaja Drniš d.o.o.
Kriterij za izbor su ranija suradnja i potpora manifestacijama u organizaciji Radio postaje Drniš d.o.o., te najbogatijiizboru smislu ponude za posjetitelje, odnosno razlikovnost, raznovrsnost i kvaliteta ponude.

8. Ponuda treba sadržavati: osnovne podatke o pravnoj ili fizičkoj osobi, adresa, OIB, kontakt telefon, uz dokaz o registraciji: pravna osoba – izvornik ili presliku izvatka iz sudskog registra, obrtnici – izvornik ili presliku izvatka iz obrtnog registra ilirješenja o upisu u obrtni registar, udruge – izvornik ili presliku rješenja tijela državne uprave, obiteljska poljoprivredna gospodarstva – izvornik ili presliku rješenja o upisu u upisnik obiteljskih gospodarstava, domaćaradinost – izvornik ili presliku rješenja o upisu domaće radinosti;
te detaljan opis usluge koja se nudi.

9. Ponude se upućuju na adresu Radio postaja Drniš d.o.o., Kralja Zvonimira 8, 22320 Drniš, u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici, poštom ili neposredno, s naznakom: Javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji ‘ADVENT U DRNIŠU 2018.’, ili na mail adresu direktor@radiodrnis.hr

10. Rok za dostavu ponuda je 05. prosinca 2018. godine. Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.

11. Odabrani ponuditelji će biti obaviješteni elektroničkom poštom ili telefonski o rezultatima javnog poziva najkasnije do 10. prosinca 2018. godine.

12. Odabrani ponuditelj bit će pozvan na sklapanje Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji.

13. Sve informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u prostorijama Radio postaje Drniš, Kralja Zvonimira 8, Drniš 22320, svakim radnim danom u vremenu od 08:00 do 14:00 sati, na broj telefona 022 – 888 – 080, i na broj mobitela 098 461 966.

Radio postaja Drniš d.o.o.
Matilda Jelčić Stojaković, direktorica